South Dakota

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din South Dakota

Proprietate de vânzare în Dakota de Sud

Dakota de Sud este o țară vastă, slab populată, în Midwest-ul Statelor Unite. Aici se află spectaculoasa pădure națională Black Hills, unde există două monumente istorice sculptate în piatra de granit: Muntele Rushmore, în onoarea celor patru președinți americani, și monumentul Crazy Horse, care reamintește șeful celebrului tribal.

Capitala sa este Pierre. Dakota de Sud se învecinează la nord cu Dakota de Nord, la sud cu Nebraska, la est cu Iowa și Minnesota, la vest cu Wyoming și Montana.

Dakota de Sud are al treilea cel mai mare procent din americanii nativi din tara dupa Alaska si New Mexico. Mulți sunt din triburile din Dakota, Lakota și Nakota, care alcătuiesc împreună Națiunea Sioux.

Piețele imobiliare din întreaga țară sunt cu siguranță mai active în această vară, iar antagonismul cumpărătorului se manifestă într-o serie de vânzări rapide deasupra prețului cerut. Prețul mediu de vânzare al proprietăților de vânzare din Dakota de Sud a crescut cu 6,5%.

Proprietățile pentru prețurile de vânzare din Dakota de Sud sunt chiar mai susceptibile de a crește decât cele care nu au fost încă înregistrate, dar vânzările și noile listări se pot încheia vara în creștere. Există încă mai mulți cumpărători decât vânzătorii de proprietăți de vânzare în Dakota de Sud în cele mai multe categorii de prețuri și locuințe, astfel încât prețurile vor continua să crească până când situația se va schimba. Pentru perioada de 12 luni dintre iulie 2017 și iunie 2018, vânzările în așteptare în regiunea Sioux Falls au crescut cu 5,1%.

De asemenea, Rapid City este un loc interesant în căutarea unei proprietăți de vânzare în Dakota de Sud. Există o clădire tipică și multe oportunități pentru persoanele care caută o investiție bună în proprietăți de vânzare în South Dakota

  •  
    Mutarea în Dakota de Sud. Expatriați și trăiți în South Dakota

    Drumuri foarte lungi, aproape nesfârșite, cuprinse de cele mai frumoase apusuri de soare, cufundate în vastele prada ... astăzi vă vom duce într-un loc cu totul special, care vă va face fără cuvinte! De multe ori ne întrebăm despre locul ideal pentru a începe de la zero. Ei bine, noi, la Realigro, a ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 17017

DE VÂNZARE +5 camere, South Dakota, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
+5 camere

58 m²
excelent
UNAVAILABLE
Cod. 7125

DE VÂNZARE Teren agricol, South Dakota, Pierre, Pierre, Pierre

68,702.71RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

25 m²
Teren de vanzare! 100 ft x 200 ft. Zonă frumoasă. Publice de apă, gaze şi electrice disponibile. De asemenea, lotul next door este disponibil!
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB